verkeersweek

Deze week stond in de tweede graad helemaal in teken van het verkeer. Zo leerden we de verkeersregels en oefenden we onze verkeersvaardigheden in het verkeerspark, leerden we de verkeersborden kennen, bespraken we sommige verkeerssituaties aan de hand van foto’s, oefenden we onze fietsvaardigheden op de speelplaats, gingen we met een kaart van Dilsen-Stokkem op pad, bekeken we de verkeerssituatie aan de school, speelden we de grote verkeerskwis en het verkeerspel van Jorens, schreven we artikels voor de schoolkrant,…

Kortom, een hele week druk in de weer met, voor en in het verkeer!

Deze diashow vereist JavaScript.

Woensdag zette we de deuren van de klas weer letterlijk open en toonden we waar we op dit moment mee bezig zijn. De kinderen vinden het steeds weer leuk om de enthousiaste ouders en grootouders te zien. Fijn!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Dinsdag speelden we honkbal. leuk! Vandaag liepen we mee met de parkloop. Goed gedaan allemaal!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Er werd ook weer voor de laatste keer gekookt vandaag! Dankjewel aan alle ouders die dit jaar kwamen begeleiden bij het zoeken van recepten, bij het koken, de boodschappen doen,… Super!

Deze diashow vereist JavaScript.