Actua Joline en Rune

Joline vertelde ons over de buiten lesdag in Nederland. Kinderen zouden zich beter kunnen concentreren en zich daarna ook beter voelen. Wij merkten dit gisteren ook al toen we buiten een gedicht maakten.

Joline en de klas spraken af met Nathalie dat, als het weer en het soort les het toelaat, we buiten gaan les volgen. Een leuk plan!

2016-04-14 09.00.00 (Small)

Rune wist ons te vertellen dat voetballen en sporten voor het plezier is en om aan onze gezondheid te werken. Wisten jullie dat sommige ouders dit vergeten! Ze staan soms te roepen naast het plein om ons te vertellen wat we allemaal fout doen en anders moeten doen. MAAR… daar hebben wij een trainer voor en die trainers weten heel goed wat ze doen. Zeker aan denken mama’s en papa’s…

2016-04-14 09.02.47 (Small)