week 40 in de tweede graad

We zijn aan ons klasboek begonnen! Na de brainstorming en het bedenken van de grote lijnen tijdens de ‘vertelberg’, begonnen we aan ons eerste hoofdstuk. In groepjes bedachten we enkele zinnen en schreven we ons idee uit. Nele plakte van iedere groepstekst wat bij elkaar en zo hadden we een klasverhaal. De dag nadien bespraken we de inhoud, de zinsbouw, de schrijffouten,… Zo werd ons eerste hoofdstuk van ons boek ‘Potvis redt Obama’ een feit. Hoofdstuk 1 kreeg de titel: Eenzaam.

Deze diashow vereist JavaScript.

We maakten allemaal nog een ecolinedruk bij onze tekst en schreven de tekst nadien netjes over.

Deze diashow vereist JavaScript.

Kan u niet wachten totdat het boek klaar is en wil u ons eerste hoofdstuk al graag lezen? Kijk dan zeker eens aan het raam in de inkomhal  want ons verhaal staat daar de hele week te pronken in het GROTE PRONKBOEK!

Deze diashow vereist JavaScript.