week 39 in de tweede graad

Het was een goedgevulde week. We werkten hard aan onze lessen en we hielden onze eerste redactievergadering. Als echte redacteurs bespraken we welke artikel we in de schoolkrant wilden schrijven, verdeelden we de rollen en gingen we aan de slag. Berk was de eindredacteur en leidde de redactievergadering, Robbe was de verslaggever en noteerde wie welk artikel ging schrijven. We werkten er tijdens de contracttijd aan en  waren dan ook benieuwd naar het eindresultaat. We lazen enthousiast de eerste editie van de schoolkrant ‘letters op stelten’. Via deze weg willen we aan de eindredacteurs van de derde graad ook een dikke proficiat  zeggen want het resultaat was super!

Deze diashow vereist JavaScript.

We sloten de week af met een boekenronde. Iedereen stelde zijn of haar boek voor dat we de komende weken gaan lezen en nadien voorstellen in de klas. We telden ook de meters die we al gelezen hadden. Wat zijn het er al veel. 167 m!!! Op naar de 3 kilometer lezen om de leesrace te winnen!

Deze diashow vereist JavaScript.

Niet alleen lezen stond op het programma, ook 50 minuten lopen tijdens de scholenveldloop. Knap gedaan allemaal!

Deze diashow vereist JavaScript.

We sloten de week af met een gezellig schoolatelier in teken van ons jaarthema ‘boeken’