projectuitstap naar het literair museum

Dinsdag gingen we, in teken van ons project ‘boeken’, naar het literair museum in Hasselt. In de bus kregen we nog enkele opdrachten van Nele. Zo moesten we de weg aanduiden die we volgden, belangrijke punten aanduiden op de kaart, een route naar het museum afleggen met onze kaart, enkele vragen oplossen,….

Gelukkig konden we goed kaartlezen en kwamen we op tijd aan aan het museum! Hier kregen we een duidelijke uitleg over alle stappen die er nodig zijn voordat een boek bij de lezer terecht komt. Toch meer dan we dachten! Nadien namen we deel aan een workshop en mochten we, volgens Japanse wijze, een boek naaien. Namiddag bespraken we nog onze bundel en werkten we ons boekje af.

Het werd een leerrijke, boeiende voormiddag!

Deze diashow vereist JavaScript.