Onze eerste verrassingsronde: verkleedronde

Vrijdag tijdens de verkleedronde voelde Kiri zich nog nooit zo veilig. Een politieagent, een brandweerman, een verpleegster, een lieve cowboy, een mega mindy … in de klas. Er kon me die dag zeker niets gebeuren (dacht ik toch 😉 tot ik gehandboeid werd door Simon. Toen viel ik flauw en werd ik gered door verpleegster Anna . Eind goed al goed ;)!


Ook de mooie prinsessen, de diertjes, kaatje en het aardbeienmeisje mochten zeker gezien worden.
Het was een topdag: iedere kleuter toonde met trots wie hij of zij was tijdens het naboots-spelletje.

Deze diashow vereist JavaScript.


Tijdens de ronde had politieagent Simon nog een leuk plannetje met een attribuut dat de politie echt nodig heeft ‘een walkie-talkie’. Eerst zochten we de verstopte walkie-talkie door goed te luisteren en daarna deden we een zoekparcours door de school.

Deze diashow vereist JavaScript.


Dat was heel erg leuk, over en uit!!