week 38

Deze week stelden we zoals afgesproken onze vrije teksten aan elkaar voor tijdens de vrijetekstenronde. Knappe verhalen en illustraties!

Deze diashow vereist JavaScript.

We gaven tijdens de brainstorming voor ons project ‘boeken’ aan dat we graag zelf een boek wilden schrijven. Via verschillende groepsopdrachten kwamen we tot besluit dat we een grappig verhaal gaan schrijven dat als titel ‘Sparty de potvis redt Obama’ zal heten. Ook benieuwd hoe ons verhaal zal verlopen? We zullen u geregeld een hoofdstukje laten lezen.

Wordt vervolgd!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Woensdag was het de ‘dag van de sportclub’. Vele klasgenoten hadden hun sportuitrusting aan en vertelden over hun favoriet sport.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Elke week voor of na het sporten doen we een schrijfoefening. Met klassiek muziek op de achtergrond letten we op onze schrijfhouding en ons geschrift. Enkel sfeerbeelden

Deze diashow vereist JavaScript.

Nog maar drie weken ver, maar toch heeft die tweede graad het werken met de planning en het contract al helemaal onder de knie! De contracten waren dan ook bij iedereen op tijd klaar en Nele beloonde ons daarvoor met een mooie pluim!

Namiddag werkten we in een klasatelier nog onze bladwijzer af, maakten we een lijntekening en legden we de laatste hand aan onze boekcollages. Deze laatste kan u ondertussen bewonderen aan ons klasraam.

Deze diashow vereist JavaScript.

Op naar een nieuwe week!!!