Bedankt lees(groot)ouders!

Vorige week was ons laatste leesatelier. De kinderen maakten een mooie kaart om de lees(groot)ouders te bedanken.
Via onze website willen we alle leesbegeleiders  nog eens extra bedanken voor hun inzet het voorbije schooljaar en voor de super begeleiding tijdens de leesateliers. Niet alleen zijn alle kinderen sterk vooruitgegaan met het technisch lezen, ze hebben het plezier aan het lezen ook behouden!

Bedankt!
week 36 003 week 36 004 week 36 002

Indien u de smaak helemaal te pakken heeft of dit begeleiden van luidop lezen in kleine groepjes lijkt u ook wel wat……aarzel dan zeker niet om volgend jaar op woensdagen van de partij te zijn. Hoogstwaarschijnlijk starten we de derde woensdag van september. We lezen van 8u 50 tot 9u20. Kan je niet elke woensdag? Geen nood, we maken een kalender per trimester.