week 39 in de tweede graad

Deze week stelde elk duo een onderzoeksvraag voor over het duowerk van de afgelopen weken. Dit plakten we na de voorstelling in ons onderzoeksboek. Volgende week maken we nog enkele rond de dieren en dan volgt er een toets van ons onderzoeksboek.  Knap gedaan allemaal!

Deze diashow vereist JavaScript.

Tijdens de klassenraad van vorige week dobbelden we met de dobbelsteen voor de verrassingsronde. Het werd…. een schattenronde! Vrijdagmorgen kregen we allemaal een blad van Nele waarop we de beschreven route in gedachten moesten volgen, op plan de route moesten aanduiden…en dan de schat mochten gaan zoeken. Na een kleine omweg vonden we de schat. Myrthe opende het en het was een briefje… met als schat… een verrassingsuitstap naar de techniek- en wetenschapsbeurs volgende week donderdag! In het briefje stond dat dit was omdat we zo hard gewerkt hebben de voorbije maanden! De mama’s en papa’s waren blijkbaar al op de hoogte want al het vervoer naar Genk is al geregeld! Alvast bedankt allemaal! We kijken er naar uit!

Deze diashow vereist JavaScript.

We hadden een drukke vrijdag, want niet alleen verbeterden we ons contract, er waren ook weer drie klaskoks die lekker kookten. We aten lekkere tomatensoep, kip curry met rijst en als dessert een fruitbrochette. Mmmmm….

Deze diashow vereist JavaScript.

Namiddag verzonnen we met de hele klas een leuk verhaal over ….onze eigen klas. We maakten er een muzikaal verhaal van door er zelf geluiden bij te maken of de instrumenten te gebruiken.  Zelfs James Bond kwam even langs! Hilariteit alom in de klas. Het resultaat ervan kon u zien tijdens het forum.

Op naar de volgende week!