De kinderraad op bezoek! Techniek, tik tak en hoekentijd

Belangrijk bezoek in onze klas! De kinderraad kwam ons vertellen dat er teveel papiertjes rondslingeren op onze speelplaats. Papiertjes horen thuis in de vuilnisbak, niet op de grond!

DSCN2815-1024

DSCN2816-1024

 

hoekentijd

Deze diashow vereist JavaScript.

Tik tak dierentuin

Deze diashow vereist JavaScript.

Het dierenlied leren met behulp van een dirigentje

DSCN2817-1024

DSCN2833-1024

 

Techniek in de klas…

We hadden vandaag bezoek van een studente die een schommelstoel voor kinderen aan het ontwerpen is. Deze moest uitgetest worden door onze kleuters. Al snel gingen onze kapoenen experimenteren met de schommelstoel. Maar toen…KRAK, de schommelstoel brak, in vele stukjes! Geen probleem voor onze kleuters, ze gingen het wel even oplossen en maken. De pritt en plakband vloog voorbij en er werd hard gewerkt om het terug te maken. Helaas moesten ze tot de conclusie komen dat het niet goed bleef plakken en dat we het niet zelf konden maken…Maar toch goed geprobeerd 🙂

Deze diashow vereist JavaScript.