Tik tak Pasen , kippen schilderen en de dierentuin…

Dinsdag is Tik Tak tijd!

De kapoenen keken weer vol verwondering en konden interactief meewerken bij de Tak Tik rond Pasen.

Deze diashow vereist JavaScript.

In de knutselhoek konden we een kip met eitjes verven met kleine verfborstels

DSCN2697-1024

DSCN2696-1024

DSCN2695-1024

Tijdens de praatronde kwam er een heel gesprek over de dierentuin en dat de kinderen zoveel houden van de dieren. Ze hadden een idee…Zelf een dierentuin maken in de klas met heel veel dieren. Daarvoor moeten we eerst op uitstap naar een dierentuin om te kijken hoe dat er allemaal uitziet, welke dieren er zijn, wat ze eten, hoe ze leven…Tijd voor een projectje dus en natuurlijk een projectuitstap! De sprokkelweek en uitstap start de eerste week na de paasvakantie! Iets om naar uit te kijken dus! In afwachting maakten enkele kinderen een dierentuin met lego en speelden ze met de boerderij en de diertjes.

DSCN2699-1024

DSCN2698-1024

Nog een mooi kiekje om af te sluiten…

DSCN2727-1024

Liefde in de kleuterklas…:-)