Actuaronde, tellen en stempelen met pomponnetjes

We hadden vandaag een actua over de vliegtuigcrash in Frankrijk. Tristan kon ons heel mooi vertellen wat er allemaal was gebeurd. Er volgde een mooi  gesprek. Tijdens het gesprek besloten we dat we aan alle kindjes wilden denken die gestorven waren in het vliegtuig en aan al de andere mensen, hoe doen we dat dan? We maken een mooie tekening…Dus we hebben allemaal een mooie ster gemaakt en deze aan onze plataanboom gehangen. Na het ophangen hebben we even een kort stiltemoment gehouden. Een ontroerend en mooi moment!

Bij deze weten jullie ook waarom er sterretjes in onze boom hangen!

Deze diashow vereist JavaScript.

We hebben vandaag ook geteld met onze egeltjes. De egeltjes waren hun stekels verloren, wij moesten ze zoeken…Hoeveel had deze egel er? 1, zoeken naar 1 stekel dan maar!

Deze diashow vereist JavaScript.

Het werkje van deze week is stempelen op rij met pomponnetjes

Deze diashow vereist JavaScript.