Jeugdboekenweek…we maken een verhaal met de verhalenhoed!

Naar aanleiding van de jeugdboekenweek willen wij, de jongste kleuters niet achterblijven 🙂

We maakten zelf een verhaal met behulp van onze verhalenhoed. We kregen een personage (prinses), een plaats (het bos) en een actie (feest vieren) uit de verhalenhoed en hiermee konden we aan de slag. De peutertjes mochten in de hoekjes spelen terwijl de grote kapoenen in de kring samen een verhaal verzonnen met deze 3 elementen uit de verhalenhoed. Het verhaal gaat over een prinses die in het bos woont en voor haar verjaardag een schatkist wil zoeken, er komt jammer genoeg iemand de pret bederven…Lees maar mee!

The making of…

Deze diashow vereist JavaScript.

Het knappe verhaal van onze kapoenen:

Deze foto kon ik niet laten liggen…De stagiaire liet haar even gaan 🙂 Sien genoot ervan!

DSCN2534-1024