Werkje van de week, Struisje de struisvogel en experimenteren met de krijtbordjes

Heel wat leuke dingen uit de praatronde…

Deze diashow vereist JavaScript.

Keneni had haar Struisje bij. Eerst dachten we dat het een eend was, maar neen, het was een struisvogel. Er kwamen al snel enkele vraagjes: is die echt klein? Kan die vliegen? Eet hij brood? Welk geluid maakt een struisvogel? Heel wat vraagjes om in een onderzoekje te gieten. Dus morgen gaan we een echte dierenpaspoort maken van Struisje de struisvogel!

Werkje van de week:

Vandaag kregen onze oudste kapoenen een nieuw werkje van de week. Deze week ligt de aandacht op het knippen.  Ze mochten figuren uitknippen en deze daarna puzzelen tot een mannetje. Kijk maar eens naar enkele super knappe resultaten!!!

Deze diashow vereist JavaScript.

Onze kleinste kapoenen konden ondertussen experimenteren met krijt en krijtbordjes, in de namiddag kwamen deze krijtbordjes in onze ontdekhoek te liggen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Nog wat leuke hoekkiekjes

En Norah…die vond zichzelf terug in een klasboekje! 🙂

DSCN2483-1024