verslag van Helena en Koen

23/02/2015.

in de 2de graad hebben de kinderen dit in de ronde verteld: Arno is bij Ilios gaan spelen, ze hebben veel gedaan en hebben leuk gespeeld.

Berk is naar de film gegaan. En er is iets heel belangrijk met Berk zijn oom gebeurd: Hij is geopereerd aan  kanker, gelukkig was het een goedaardige tumor.

Danique is naar de Ardennen geweest.

En er is nog veel meer gebeurd bij andere kinderen van de klas, te veel om te vertellen.

24/02/2015

We zijn gestart met een leuke klassenraad. Er zijn niet veel punten opgeschreven, maar het was toch een leuke ronde. Toen had het 4de les van rekenen en het 3de had contracttijd. en daarna was  het voor de kinderen van de 2de graad een feestje want we gingen naar buiten. Na de speeltijd heeft het 3de een rekenles en het 4de heeft contracttijd. na de les was het voor de 2de graad weeral een feestje want we gingen naar buiten. Daarna kregen we turnles van een leuke turnmeester: Raf. Na de les kleedden we ons om en gingen we terug naar school. Toen was het koekentijd en aten we ons koekje op. Daarna was het takentijd en deden we onze taakjes en las Nele voor uit het boek: De maanspiegel.

25/02/2015

Iedereen van de 2de graad kwam naar school. Toen heeft het 3de en het 4de toets van alleen 1 gekregen.( alleen 1 is een toets van rekenen die je alleen moet doen). Daarna werkten we aan spelling.

 

26/02/2015

Vandaag was er de actuaronde. Iemand vertelde dat er een kindje in de vondelingenschuif was gelegd. We vonden het eerst maar raar. Vooral de naam vinden we maar raar, we zochten naar leukere namen. We hadden nog contractwerk en sommige hadden les. Vandaag was het ook godsdienst, zedenleer en islam. Namiddag gingen we turnen in Dilsen samen met Danny. Het was heel leuk. Toen we terug in de klas waren werkten iedereen nog aan zijn duowerk.

27/02/2015

We gingen zwemmen vandaag. Joepie! Daarna verbeterden we ons contract. Namiddag begonnen we later aan de duoronde, want we moesten de mappen en de boekentassen nog maken. Vandaag mogen de ouders dus tijdens de openklas naar onze duoronde komen kijken.

Dit was ons verslag

duowerkers Koen en Helena

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.