Journalist/fotograaf weekverslag

Maandag 26/01/2015

Hallo iedereen

Wij hebben vorige week geen duowerk kunnen doen omdat Nele ziek was.

Vanmorgen heeft iedereen verteld wat ze in het weekend gedaan hebben.

Helaas is Nele gevallen op haar staartbeen en is dus afwezig daarom komt Danny in de voormiddag en Raf in de namiddag .

Deze morgen had het vierde les en het derde contractwerk en in de namiddag het derde les en had het vierde contractwerk .Voor de koekjestijd had het derde en het vierde contract werk.

We zijn ondertussen aan een boek bezig en dat heet ‘De Maanspiegel ‘ geschreven door Leander Hanssen en getekend door Caryl Strzelecki. We gaan jullie een korte samenvatting laten zien van het boek ‘ De Maanspiegel’.

De papa van Luna en Leon is wetenschapper en doet onderzoek naar de Bajka, een dwergvolkje in Podzagoera, een streek in de Karpaten. Wanneer papa niet meer naar huis terugkomt, gebeuren er plots merkwaardige dingen. Leon en buurjongen Emiel worden ontvoerd en Luna krijgt bezoek van het vreemde wezentje Nicpon. Mama, Luna en Leon besluiten een reis naar Podzagoera te maken om papa terug te halen, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan … want de rest gaan we jullie niet vertellen want wij hebben het boek nog niet helemaal uit maar nu is het afsluitronde en dan moeten we stoppen.

Dinsdag 27/01/2015

Linda is vandaag bij ons in de klas. Deze morgen hebben we klassenraad gehad en in de voormiddag hebben we de hele tijd contractwerk gedaan. In de namiddag hebben we ook de hele tijd contractwerk gedaan en na de fruittijd hebben we een spelletje gespeeld en dat heet het spoedspelletje en dat gaat zo. We mochten een dier zoeken die met een bepaalde letter begon en als je het gevonden had dan kon je met een voet op de bank gaan staan en wie het eerst op de bank stond kon het antwoord zeggen . Na het turnen hebben we onze koeken opgegeten en toen hebben we afsluitronde gedaan en zijn we naar huis gegaan.

Woensdag 28/01/2015

Linda is vandaag weer in onze klas geweest en we hebben in de voormiddag de hele tijd contractwerk gehad en na de fruittijd hadden we de contracten af moeten geven.

Daarna in de praatronde heeft Thyra ons verteld dat ze naar een andere school gaat.

Donderdag 29/01/2015

Wij hebben het schoolgedicht voorgelezen en daarna heeft Danique haar actua gedaan. Daarna hebben we ons duowerk voorgesteld .

Het is vandaag godsdienst, zedenleer en islam en daarna is het turnen en na het turnen gaan we nog een duowerk voorstellen en dan gaan we naar huis.

Vrijdag 30/01/2015/

Vandaag is het atelier en daarna gaan we een spelletje doen , in de koekentijd is Zoran jarig, alvast gefeliciteerd.

Thyra heeft ons een afscheidscadeautje gegeven en wij hebben ook een leuk aandenken gegeven aan haar. Veel succes .

Levi & Jona ( journalist/fotograaf)

Deze diashow vereist JavaScript.